Eladó lakásom van

RÓMAI KERT

Budapesten, a XIII. kerület szívében, a Cézár Házzal szomszédos Római kert

Eladó lakások és hasznos információk mindazoknak, akik a Római Kert eladó lakás kínálatában keresnek ingatlant.

A Római Kert a Cézár Ház szomszédságában található, a metrómegállótól 2 sarokra. A belváros könnyen elérhető busszal és trolival is, 5 percre van a Westend bevásárló központ, illetve a Margit sziget is gyorsan megközelíthető. Kiváló az infrastruktúra, így könnyen megy az ügyintézés, iskolák, óvodák, rendelőintézet, gyógyszertárak, posták, bankok, szépségszalonok vannak a körynéken  és  a házban is számos szaküzlet és vegyesbolt szolgálja a lakók kényelmét.

A Római Kert 2004-ban épült a díjnyertes Tima Zoltán építész tervei alapján, akinek kifinomult stílusa jól illett a szomszédos Cézár Ház impozáns megjelenéséhez. Ezt a lakóparkot már az időtállóság és  hatékonyság szempontjait is figyelembe véve alkották meg. A nagyobb kényelem érdekében több az erkély és nagyobb a kert.

A több, mint tizenötezer négyzetes telken 8 épületben összesen 380 lakást alakítottak ki. Minden ház 9 emeletes a felszínen és alatta plusz teremgarázs szinttel. A házakban 24 órás portaszolgálat gondoskodik a biztonságról és a lakók kényelméről, valamint egy festői szépségű kertben pihenhetnek és van a házban saját konditerem is. A közös költség szolid, a fűtés egyedi mérésű és rendkívül olcsó.

Ajánlom azoknak az igényes lakáskeresőknek, akiknek fontos a belváros közelsége, és munka után nyugodt környezetben, zavartalanul szeretnék tölteni otthoni óráikat.

 

INGATLANKERESŐ
Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat. Kattintson ide, és adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

Amennyiben eladó lakások érdeklik a Római Kert ingatlanjaiból, az alábbi elérhetőségeimen érdeklődhet:


Kapcsolódó cikkeink

  1. Mit jelentenek a statisztikák lakás eladásakor, lakás vásárlásakor?
  2. Miért sok a közös költség?
  3. A Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római kert környéke
  4. A társasházban lévő uszoda növeli-e a lakások értékét?
  5. Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor?
  6. Érdemes-e venni saját teremgarázs-beállót?
 
Ledniczki Petra

2004 óta dolgozom az INGATLANKÖZPONT munkatársaként és 2007 óta árulok ingatlanokat. Eleinte kizárólag új építésű lakásokkal foglalkoztam, de a sok közös vonás miatt lassan áttértem az újszerű lakásokra.

Kiemelt területem az új építésű lakások, valamint a XIII. kerületben található, Kleopátra Ház, Cézár Ház és Római Kert lakásai.

Ledniczki Petra
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/636-1230
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat