Eladó lakásom van

KLEOPÁTRA HÁZ

Budapesten, a XIII. kerületben, Újlipótváros központjában, a nívós és népszerű
Kleopátra ház

Eladó lakások és hasznos információk mindazoknak, akik a Kleopátra Ház eladó lakás kínálatában keresnek ingatlant.

A lakópark mindenhez közel van, ami a szórakozást, bevásárlást, pihenést, vagy aktív időtöltést szolgálja, a belváros sétával elérhető, ahogy a Westend, a Szent István park is, illetve a Margit sziget is maximum 15 perc. Kiváló a közlekedés és remek az  ingatlan környékének infrastruktúrája, így a Kleopátra Ház közelében gyors az ügyintézés, iskolák, óvodák, rendelőintézet, gyógyszertárak, posták, bankok, szépségszalonok és számos szaküzlet és vegyesbolt szolgálja a lakók kényelmét.

A Kleopátra Ház 2003-ban épült kiváló építész tervei alapján,  merrész tervezésével és ignyes kivitelezésével a közeli Cézár Ház méltó utódjaként ez is a környék ékessége lett.

A Kleopátra Ház több mint tízezer négyzetes telelkre épült és 6 épületben összesen 446 lakást alakítottak ki. Minden ház 9 emeletes a felszín alatt plusz teremgarázs szintekkel. A Kleopátra Ház biztonságáról és a lakók kényelméről 24 órás portaszolgálat gondoskodik, valamint egy festői szépségű kert és saját uszoda, amit a fittness-wellness szolgáltatás tesz teljessé.

A közös költség szolid, a fűtés egyedi mérésű és rendkívül olcsó.

Azoknak ajánlom, akik szeretik Újlipótvárost, akiknek fontos a pezsgő város közelsége, de munka után nyugodt környezetben, zavartalanul szeretnék tölteni otthoni óráikat, ha akarják pihenéssel, ha kedvük támad, aktív kikapcsolódással, luxus körülmények között.

 

INGATLANKERESŐ
Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat. Kattintson ide, és adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

Amennyiben eladó lakások érdeklik a Kleopátra Ház ingatlanjaiból, az alábbi elérhetőségeimen érdeklődhet:


Kapcsolódó cikkeink

  1. Mit jelentenek a statisztikák lakás eladásakor, lakás vásárlásakor?
  2. Miért sok a közös költség?
  3. A Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római kert környéke
  4. A társasházban lévő uszoda növeli-e a lakások értékét?
  5. Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor?
  6. Érdemes-e venni saját teremgarázs-beállót?
 
Ledniczki Petra

2004 óta dolgozom az INGATLANKÖZPONT munkatársaként és 2007 óta árulok ingatlanokat. Eleinte kizárólag új építésű lakásokkal foglalkoztam, de a sok közös vonás miatt lassan áttértem az újszerű lakásokra.

Kiemelt területem az új építésű lakások, valamint a XIII. kerületben található, Kleopátra Ház, Cézár Ház és Római Kert lakásai.

Ledniczki Petra
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/636-1230
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat