Eladó lakásom van

CÉZÁR HÁZ

Budapesten, a XIII. kerületben, Újlipótváros első nívós lakóparkja a Cézár ház

Eladó lakások és hasznos információk mindazoknak, akik a Cézár ház eladó lakás kínálatában keresnek ingatlant.


A metrómegálló 2 perc sétával elérhető, közel van a belváros, illetve a Margitsziget. A közlekedés mellett kiváló az infrastruktúra, iskolák, óvodák, rendelőintézet, gyógyszertárak, posta is található néhány sarokra a lakóparktól. Az épületben szépségszalonok és számos szaküzlet és vegyesbolt szolgálja az itt lakók kényelmét.

A Cézár Ház 2002-ban épült Kolbe Tibor építész tervei alapján, akinek formabontó elképzelései új színt hoztak a környék egyébként is változatos házai közé. Ez lett Újlipótváros első igazán nívós és népszerű lakóparkja.

A Cézár Ház több, mint tízezer négyzetméteres telken 5 épületben összesen 316 lakást alakítottak ki. Minden ház 9 emeletes a felszínen és alatta plusz teremgarázs szinttel. A házakban 24 órás portaszolgálat gondoskodik a biztonságról és a lakók kényelméről, valamint egy festői szépségű kertben lazíthatnak és saját konditerem, fittness-wellness szolgáltatás teszi ezt teljessé. A közös költség szolid, a fűtés egyedi mérésű és rendkívül olcsó.

A Cézár ház olyan igényes városlakóknak ajánlott, akiknek fontos a belváros közelsége, de munka után nyugodt környezetben, zavartalanul szeretnének lazítani.
 

INGATLANKERESŐ
Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat. Kattintson ide, és adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

Amennyiben eladó lakások érdeklik a Cézár Ház ingatlanjaiból, az alábbi elérhetőségeimen érdeklődhet:


Kapcsolódó cikkeink

  1. Mit jelentenek a statisztikák lakás eladásakor, lakás vásárlásakor?
  2. Miért sok a közös költség?
  3. A Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római kert környéke
  4. A társasházban lévő uszoda növeli-e a lakások értékét?
  5. Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor?
  6. Érdemes-e venni saját teremgarázs-beállót?
 
Ledniczki Petra

2004 óta dolgozom az INGATLANKÖZPONT munkatársaként és 2007 óta árulok ingatlanokat. Eleinte kizárólag új építésű lakásokkal foglalkoztam, de a sok közös vonás miatt lassan áttértem az újszerű lakásokra.

Kiemelt területem az új építésű lakások, valamint a XIII. kerületben található, Kleopátra Ház, Cézár Ház és Római Kert lakásai.

Ledniczki Petra
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/636-1230
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat