/ Újlipótvárosi ÚJSZERŰ lakások

KLEOPÁTRA HÁZ A Kleopátra Ház lakópark mindenhez közel van, ami a szórakozást, bevásárlást, pihenést, vagy aktív időtöltést szolgálja. A belváros sétával elérhető, ahogy a Westend, a Szent István park is, illetve a Margit sziget is maximum 15 perc.
tovább »

CÉZÁR HÁZ A Cézár Ház a metrótól 2 perc sétával elérhető, közel van a belváros, illetve a Margitsziget. A közlekedés mellett kiváló az infrastruktúra...
tovább »

RÓMAI KERT A Római Kert a Cézár Ház szomszédságában található, a metrómegállótól 2 sarokra. A belváros könnyen elérhető busszal és trolival is, 5 percre van a Westend bevásárló központ...
tovább »

A Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római kert környéke Újlipótvárosi jellegzetességek: elhelyezkedés, közlekedés, bevásárlás, ügyintézés, egészségügy, oktatás, kultúra, sport, pihenés, szépségápolás, vendéglátás.
tovább »

Mit jelentenek a statisztikák lakás eladásakor, lakás vásárlásakor? A Kleopátra Házban az eladó lakások átlagos kínálati ára jelenleg 539 eFt/nm. Mit is jelent ez az adat? Rögtön felmerül a egy csomó kérdés, mint: Hány lakás alapján jön ez ki? Azok mekkorák? Milyenek? Mikorra vonatkozik? Meg lehet-e ez alapján határozni az ingatlanom értékét?
tovább »

Miért sok a közös költség? Egy lakás fenntartása számos költséggel jár, amelyeket mindenki szeretne a lehető legnagyobb mértékben minimalizálni.
tovább »

A társasházban lévő uszoda növeli-e a lakások értékét? Az ingatlanfejlesztők már a társasház tervezésénél szembesülnek a dilemmával
tovább »

Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor? A Római Kert, Kleopátra Ház és a Cézár Ház sajátosságai...
tovább »

A XIII. kerület, Budapest egyik legnépszerűbb kerülete Újlipótváros múltja és jelene
tovább »

Oldalak: 1 2 | »

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat