/ Újlipótvárosi ÚJSZERŰ lakások

A CÉZÁR HÁZ, KLEOPÁTRA HÁZ és RÓMAI KERT környéke

Újlipótvárosi jellegzetességek

Eladó lakások és hasznos információk mindazoknak, akik a Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római Kert eladó lakás kínálatában keresnek ingatlant.

Elhelyezkedés:
Az igényes kialakítású

- Cézár Ház >>
- Kleopátra Ház >>
- Római Kert >>

épületei a XIII. kerület legnívósabb részén, Újlipótváros szívében találhatók, így közel a belvároshoz, mégis nyugodt, békés, zöld környezetben. A tágas utcákba besüt a nap, nincs akkora forgalom, sok a fa, jó a levegő.

Közlekedés:
A Hegedűs Gyula utcában 2 busz is jár, a mindkettő a Lehel térről indul, megáll a Vág utca sarkán, egyik a Boráros térig, másik az Árpád hídig közlekedik. A Kárpát utcában a troli jár, ez a Jászai Mari teret köti össze a Stadionok metrómegállóval. Pár perc sétára a Váci úton a 3 metróval lehet utazni Újpest Központ és Kőbánya-Kispest felé.

Bevásárlás:
A Lehel piac és a WestEnd City bevásárló központ a közelben van. A környező utcákban és a házak aljában is vannak is ABC-k, éjjel-nappali boltok, butikok.

Ügyintézés:
Polgármesteri hivatal pár megállóra a Béke téren. Földhivatal a Lehel csarnokban. ELMÜ: Kresz Géza utcában, Díjbeszedő: Lehel utcában, Főgáz, Főtáv a Béke téren. A közelben három posta is és minden nagyobb banknak egy-két fiókja. CIB. Raifaissen, ERSTE, Budapest Bank, OTP fiók a WESTEND bevásárlóközpontban, a Béke téren és a Szent István körúton is található.

Egészségügy:
A közelmúltban korszerűsített Honvéd Kórház , a Nyírő Gyula Kórház és a Madarász utcai Gyermekkórház is itt van a kerületben Visegrádi utcában található a legközelebbi járó beteg szakrendelő és a házi orvosi rendelő, Tátra utcában a gyermekorvosi rendelő. Patikák szinte minden sarkon egyenletesen elszórva 200 méterenként, maximum 2 perc sétára..

Oktatás:
Az környező utcákban van 3 bölcsöde és 5 óvoda.
A Gárdonyi Géza általános iskola a Radnóti Miklós utcában, Kék Általános Iskola a Pannónia utcában és a legközelebbi a Pannónia Általános Iskola a Tutaj utcában van.
Leghíresebb középiskolák a környéken: Katona József Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Berzsenyi Dániel Gimnázium., Bolyai János Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakiskola és Gimnázium, Taverna vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola és a XIII. kerületi Zeneiskola Alapfokú Művészoktatási Intézmény.
A Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem a Szabolcs utcában található.

Kultúra:
A legközelebbi szórakozási lehetőség a Vígszínház és nincs messze a József Attlia színház sem. Kossuth Mozi., Odeon- Lloyd Mozi, Szindbád Mozi és a Palace Mozi Westend a Westendben. Szabó Ervin Könyvtárnak is van itt két tagkönyvtárak. Ezen kívül több galéria és helytörténeti kiállítás is nyitva áll a művelődni vágyók előtt.

Sport:
A Margit Szigeti Sporttelep csak néhány villamosmegálló, a tanuszodája a Radnóti Miklós utcában található, de nem kell messzire menni, mert helyes medence várja az úszni vágyókat a Kleopátra-Fitnessben is. Mindhárom házban van saját konditerem, ahová a mozogni, erősödni és fogyni kívánók bármikor leszaladhatnak.

Pihenés:
Szent István park a környék legnépszerűbb zöld pihenőhelye, nagyobb sétára alkalmas a közeli Margit sziget,. Aki azonban nem szeretne kimozdulni otthonról, az a házak által közrezárt, szépen kialakított és gondozott, fűves-fás díszkertjében is kimehet.. A teljeskörű regenerálódást és feltöltődést a Kleopátra Házban működő Mandala Day Spa is biztosíthatja.

Szépségápolás:
A Mandala Day Spa csak egy a számos szépségápoló és közérzet javító helyek közül, a házakban és környező utcákban is szép számmal vannak a kozmetikák, a fodrászatok, a szoláriumok.

Vendéglátás:
A bevásárló központban minden nagyobb étteremlánc képviselteti magát, de a környéken vannak híres tradicionális éttermek is (pl: Trófea Grill), és új, modern vendéglátó helyek, kávézók, fagylaltozók.
 

Ingatlankereső: Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat. Kattintson ide, és adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

Eladó lakások >>


Kapcsolódó cikkeink

  1. Mit jelentenek a statisztikák lakás eladásakor, lakás vásárlásakor?
  2. Miért sok a közös költség?
  3. A Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római kert környéke
  4. A társasházban lévő uszoda növeli-e a lakások értékét?
  5. Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor?
  6. Érdemes-e venni saját teremgarázs-beállót?
 
Ledniczki Petra

2004 óta dolgozom az INGATLANKÖZPONT munkatársaként és 2007 óta árulok ingatlanokat. Eleinte kizárólag új építésű lakásokkal foglalkoztam, de a sok közös vonás miatt lassan áttértem az újszerű lakásokra.

Kiemelt területem az új építésű lakások, valamint a XIII. kerületben található, Kleopátra Ház, Cézár Ház és Római Kert lakásai.

Ledniczki Petra
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/636-1230
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat