/ Új építésű lakások

ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE

MILYEN ELŐNYÖKET JELENT AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS BERUHÁZÓINK SZÁMÁRA?


Új lakások értékesítése kapcsán felmerülő kérdések

– Hol és milyen lakást keresnek jelenleg az emberek?

– Egy társasházon belül milyen arányban és mekkora lakásokat érdemes építeni?

– Vajon lesz elég nagyszámú érdeklődés a projectjére, és tudja tartani az értékesítési ütemtervet?

– Melyik hirdetési fórumon, milyen felületeken érdemes hirdetni?

– Rendelkezik megfelelően felkészült, nem csupán az ingatlanszakmában, hanem az értékesítési területen is képzett szakemberrel, aki a vevőkkel foglalkozik?

– Mennyit érdemes reklámra, marketingre költeni, hogy az értékesítés hatékony legyen?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdések merülnek fel az új lakásokat építő beruházókban.

E kérdésekre már megvannak a válaszok…


Szakmai segítség

A cég szakembereinek évek alatt megszerzett, jelentős üzleti tapasztalata lehetővé teszi a beruházókkal történő eredményes együttműködést, az eladhatóságot elősegítő közös marketing stratégia kialakítását, beleértve a lakások méretével, elrendezésével és házon belüli összetételével kapcsolatos konzultációt is.


Marketing felmérés (vásárlói igények)

Folyamatosan gyűjtjük az érdeklődők és az ügyfelek lakásvásárlásra vonatkozó elképzeléseit.
Ennek módja többek között a hirdetéseinkre telefonon bejelentkezők, illetve a bemutatóteremben személyesen megjelenők megkérdezése, valamint a különféle lakás kiállításokon és vásárokon történő, piackutatási célú kérdőívek kitöltése.


Költséghatékonyság

Cégünk több ezer fős struktúrált adatbázissal rendelkezik. Aktív ügyfeleinkkel és érdeklődőinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen küldünk számukra információkat, hírleveleket levél, fax, e-mail, sms formájában.
Vevőinket a nyilvántartott vásárlói igények figyelembe vételével hívjuk bemutatótermi találkozásra.
A sajtóban, internetes portálokon, szöveges és képes hirdetések formájában folyamatosan megjelenítjük partnereink beruházásait. Hirdetési felületeinket és az azokon történő megjelenési formákat statisztikáink elemzése segítségével állítjuk össze, hogy azok a leginkább költség hatékony módon érjék el a közönséget.


Az értékesítést segítő folyamatok

Személyes konzultáció során választjuk ki ügyfeleink részére megbízóink lakásaiból a számukra megfelelőt. A korábban megkapott dokumentáció segítségével szemléltetjük az értékesítendő ingatlanokat, majd az építkezés helyszínén – térben láttatva – személyesen is megmutatjuk azokat vevőinknek.
Az előbbiek mellett az Ingatlanközpont valamennyi ügyfél számára díjmentes hitel ügyintézési tanácsadást nyújt, és részt vesz az adás-vételi szerződések jogi előkészítésében is.
 


Kapcsolódó cikkeink

  1. Új építésű lakás
  2. Új építésű ingatlanok értékesítése
  3. Új építésű házak típusai
 
Papp Gyöngyi

2001. óta foglalkozom pesti, új építésű lakások értékesítésével. Ez idő alatt közel 500 db lakást adtam el, amelyek összértéke meghaladta a 6 Milliárd Ft-ot.

Elsősorban épülő és kész lakásokkal foglalkozom, leginkább a XIII; XIV; IV; XV. és X. kerület új lakáspiaca ismert számomra, de a belső kerületek (VII; VIII. kerület) új lakásait is ismerem.

Jól ismerem a Budapesti új építésű lakáspiacot, illetve az elmúlt 10 évben épült házakat. Nagy részük értékesítésében részt vettem.

A legfontosabb számomra, hogy minőség és ár-érték szempontjából megfelelő lakásokat ajánlhassak vevőimnek.

Papp Gyöngyi
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/678-6684
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat