/ Újlipótvárosi ÚJSZERŰ lakások

Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor?

A Római Kert, Kleopátra Ház és a Cézár Ház sajátosságai...

Ezekben a házakban csak olyanok keresnek lakást, akik értékelik a modern lakóparkok nyújtotta kényelmet, az extra szolgáltatásokat, a magas minőséget, az elegáns, kifinomult stílust.

Ebben biztos lehet, aki itt árul lakást, az összes többi feltételezés, ami a vevők igényeire vonatkozik csak tapogatózás, amíg nem ismerjük meg őket egyenként, személyesen.


Egy valós példa arra, mennyire mellé lehet fogni, ha az ember feltételezget:


Vevő: Mondja csak, mennyire napos ez a lakás?
Eladó: Jaj, nagyon! Egész nap világos. Délig kimondottan verőfény van!
Vevő: Akkor itt biztos nagyon meleg van nyáron. Köszönöm, nem kérem.
vagy csak ennyit mond:
Vevő: Kár, én utálom a napos lakásokat.
(Talán meglepő, de nem mindenki szereti a parfüm, a sütemény és a virágillatot sem.)
Ilyen apróságokon múlhat és ugrott az üzlet.


Sok ilyen helyzettel találkoztam és bizton állíthatom, hogy a vevő és az igényei ismerete nélkül nem lehet tudni, miket kell hangsúlyozni és milyen témákat érdemes kerülni a bemutatáskor.


Ezek az emberek ráadásul nagyon kényes ízlésűek és válogatósak. Sokat számít a berendezés, a bútorok színei, stílusa, elrendezése, a lakás összképe és hangulata. Az sem mindegy milyen a dekoráció. A politikai-vallási jelképek jól látható helyen rossz érzést válthatnak ki, a véletlenül elől hagyott személyes tárgyak pedig kellemetlen helyzetet okozhatnak.


A potenciális vevőkből kevés van és azok is nagyon meggondolják, mit vesznek. Ezért sokat kérdeznek és minden adatnak pontosnak kell lenni, a válaszoknak pedig szakszerűnek, hogy aztán ne mondhassák, hogy be akarták őket csapni.


Bármennyire segítőkészen és jó szándékúan viselkedik is a tulajdonos, soha sem lehet objektív és elfogulatlan a saját lakásával kapcsolatban és pártatlan az adásvételi kérdésekben. A vevő nehezen bízik meg benne és nyílik meg neki, hisz az alkufolyamatban mindig is ellenfelet lát benne. Így sokszor tűnnek az érdeklődők kötekedőnek, és ne is számítson rá, hogy őszintén elmondják mennyit adnának a lakásért, vagy hogy mennyi pénzük van.

 


Kapcsolódó cikkeink

  1. Mit jelentenek a statisztikák lakás eladásakor, lakás vásárlásakor?
  2. Miért sok a közös költség?
  3. A Cézár Ház, Kleopátra Ház és Római kert környéke
  4. A társasházban lévő uszoda növeli-e a lakások értékét?
  5. Mire figyelnek a vevők a lakásvásárláskor?
  6. Érdemes-e venni saját teremgarázs-beállót?
 
Ledniczki Petra

2004 óta dolgozom az INGATLANKÖZPONT munkatársaként és 2007 óta árulok ingatlanokat. Eleinte kizárólag új építésű lakásokkal foglalkoztam, de a sok közös vonás miatt lassan áttértem az újszerű lakásokra.

Kiemelt területem az új építésű lakások, valamint a XIII. kerületben található, Kleopátra Ház, Cézár Ház és Római Kert lakásai.

Ledniczki Petra
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/636-1230
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat