Kiemelt területek

ÚJDONSÁGOK

ÚJDONSAGOK Újdonságok. Ingatlanok, amelyek a napokban kerültek kínálatunkba.
tovább »


Eladó lakás XIII kerület

Eladó lakás XIII kerület Budapest, XIII. kerület eladó lakásai közül kiválasztottunk néhányat, amelyek olyan lakások, hogy a jelenlegi ingatlanpiacon jó vételnek számítanak. Ezekre a lakásokra érdemes egy pillantást vetni, mert ár és minőség tekintetében kiemelkedők a többi eladó ingatlan közül.
tovább »


Új építésű lakások

Új építésű lakás Az új építésű lakás vásárlása jár bizonyos előnyökkel, és járhat néhány hátránnyal is a használt ingatlan vásárlásával szemben. Ha Ön gondolt már arra, hogy új építésű lakást vásárol, érdemes az alábbi szempontokat figyelembe vennie.
tovább »

Új építésű házak típusai Milyen jellegzetességekkel rendelkeznek az egyes új építésű házak, van-e különbség új és új lakások között? Kinek, milyen lakást érdemes választani? Döntse el ön, hogy milyet szeretne.
tovább »

Új építésű ingatlanok értékesítése BERUHÁZÓK RÉSZÉRE. Új lakások értékesítése kapcsán felmerülő kérdések.
tovább »


Újlipótvárosi ÚJSZERŰ lakások

KLEOPÁTRA HÁZ A Kleopátra Ház lakópark mindenhez közel van, ami a szórakozást, bevásárlást, pihenést, vagy aktív időtöltést szolgálja. A belváros sétával elérhető, ahogy a Westend, a Szent István park is, illetve a Margit sziget is maximum 15 perc.
tovább »

CÉZÁR HÁZ A Cézár Ház a metrótól 2 perc sétával elérhető, közel van a belváros, illetve a Margitsziget. A közlekedés mellett kiváló az infrastruktúra...
tovább »

RÓMAI KERT A Római Kert a Cézár Ház szomszédságában található, a metrómegállótól 2 sarokra. A belváros könnyen elérhető busszal és trolival is, 5 percre van a Westend bevásárló központ...
tovább »Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ
Ingatlan kereső, eladó lakás Budapest, új építésű lakás Budapest, új építésű lakás, eladó ingatlan Adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

INGATLANKERESŐ

Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat, tekintse meg kínálatunkat.
 

INGATLANKÖZPONT
- eladó lakások Budapesten
- eladó ingatlanok Budapesten
-
új építésű lakások Budapesten
-
új lakások Budapesten
- új építésű lakás
- új építésű ingatlan
-
új lakás
- új ingatlan
- sorház
- építési telek

Tovább »

 

Partnereink
   

© 2017 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat