Irodánk és munkatársaink / Irodánk

AZ INGATLANKÖZPONT BEMUTATÁSA

 Szolgáltatásaink alapcélja, hogy az ügyfelek a lakásvásárlással, -eladással kapcsolatos összes problémájára, kérdésére megoldást találjunk.

"Kényelmes életteret adunk az embereknek, amiben a mindennapi életüket élve szabadnak és boldognak érzik magukat."

Szervezetünk neve: Ingatlanközpont.net Kft.

Székhelye: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B

A cég vezetője: Papp Gyöngyi

Cégünk eredetileg új lakások értékesítésével foglalkozott.

E tevékenység főleg abból állt, hogy megkerestük azokat a cégeket, amelyek társasházak építésével, építtetésével foglalkoztak, majd megállapodtunk velük, hogy találunk számukra olyan embereket, akik új lakást szeretnének venni, végül összehoztuk őket. Mindkét fél megbízónk, ügyfelünk is egyben. Az eladó az ingatlan értékesítésére ad megbízást, a vevő pedig arra, hogy megtaláljuk a számára megfelelő ingatlant. Ez alapvetően az ingatlanügynöki, ingatlanközvetítői tevékenység lényege.

Ezt a fajta tevékenységet, amely új lakások értékesítésére irányul, 2001 augusztusától ingatlanügynöki, ingatlanközvetítői alvállalkozóként Papp Gyöngyi végezte az ország egyik elsőként létrejött ingatlanközvetítő cégénél. Az elkövetkező időszakban igen szép sikereket ért el az értékesítői munkában.

2003. májusától, létrehoztuk a jogilag és pénzügyileg önálló ingatlanközvetítő irodánkat. Ezek után három és fél éven keresztül kizárólag új lakások értékesítésével foglalkoztunk.

2006.10.01-én csatlakoztunk a RE/MAX nemzetközi hálózatához, amely köztudottan a világ legnagyobb és legszínvonalasabb ingatlanközvetítő szervezete. E szervezetben eltöltött időszakban sokmindent megismertünk és megtanultunk a nemzetközi ingatlanközvetítési kultúráról.

2009.10.01-től egy független együttműködési rendszerrel üzemelő ingatlanos hálózattal vettük fel a kapcsolatot, amely szélesebb körű ingatlan adatbázist és nagyobb számú ügyfélforgalmat biztosít a más ingatlanirodákkal való együttműködés révén. Ennek a független hálózatnak a neve Origó Ingatlanbörze Egyesülés.

Az Ingatlanközpont legfontosabb előnyei, hogy a legmagasabb színvonalú képzést tudjuk biztosítani munkatársainknak; marketingmunkánk nagyságrendekkel hatékonyabb; az értékesítés eredményesebb, mert gyorsabban létrejönnek a tranzakciók, ugyanis törekszünk arra, hogy a legjobb üzleti kapcsolatot alakítsuk ki más ingatlanügynökségekkel, így hálózatban, nagyszámú munkatárs bevonásával végezzük az eladásokat, ezáltal a gyors munka előnyét kihasználva jobb feltételekkel tudunk szerződéseket kötni.

A fent leírtak mellett szervezetünk minden tevékenységét természetesen függetlenül, önállóan végzi.

Szolgáltatásaink alapcélja, hogy az ügyfelek a lakásvásárlással, -eladással kapcsolatos összes problémájára, kérdésére megoldást találjunk, az ügyfeleket végigvigyük azokon az adminisztrációs és jogi procedúrákon, amelyek a ingatlanvásárláshoz, -eladáshoz kapcsolódnak.

Munkánk lényegében konzultációs illetve tanácsadói tevékenység, amellyel az ügyfeleknek, a vevőknek és az eladóknak (gyakran a beruházó cégek képviselőinek is) egyaránt segítünk.

Az ügyfelek felkutatását speciális módszerrel végezzük, de hirdetünk újságban, megjelenünk lakásvásárokon, kiállításokon és az Interneten is. Minden ügyféllel egyedileg, személyre szabottan foglalkozunk.

Az ingatlankínálat összeállítása a piaci igényeknek megfelelően történik. A nálunk dolgozó ingatlanszakembereket nem kötelezzük arra, hogy mindenféle ingatlannal foglalkozzanak. Arra törekszünk, hogy segítsük őket a saját piaci szegmensük megtalálásában, a saját piaci (földrajzi) terület kiválasztásában, ahol maximális kompetenciával és a legjobb eredményességgel dolgozhatnak.

A tisztességes ingatlanközvetítési, szakmai kultúra megteremtése, a piaci vezető szerep elérése és fenntartása nem csak a hálózatunk, hanem cégünk célkitűzése is. Éppen ezért elvárjuk a nálunk dolgozóktól, hogy küldetésünket magukénak tekintsék és felvállalják.

Nagyon nagy hangsúlyt helyezünk a közvetlen, személyes kapcsolatokra és a szakmai elismertségünkre, éppen ezért a képzési rendszerünk alapvető része a működésünknek. Minden munkatársunknak folyamatosan képeznie kell magát, mindig naprakésznek kell lenni a szakmában.

Aki nálunk dolgozik, ért a területéhez, és magas színvonalú munkát végez a képzéseink révén. A tananyagok, tanfolyamok és tréningek fókuszában az alkalmazhatóság áll.

Ez egy teljes mértékben üzleti alapon működő, tisztességes, emberi kapcsolatokon alapuló ingatlanközvetítő vállalkozás, de nyíltan hirdetjük, hogy az üzleti haszon mértékétől teljességgel függetlenül, a szolgáltatásunk színvonalából nem engedhetünk. Ezért a követelményeknek minden körülmények között megfelelő munkatársakkal dolgozunk, akik magukra nézve kötelezőnek tekintik, hogy az első és legfontosabb szabály, hogy mindig szolgáltassuk ügyfeleink számára, amit elvállaltunk.
 


Kapcsolódó cikkeink

  1. A lakásvásárlás folyamata
 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat