Irodánk és munkatársaink / Munkatársaink

ÚJSZERŰ LAKÁST ADNA-VENNE A KLEOPÁTRA HÁZBAN, CÉZÁR HÁZBAN, A RÓMAI KERTBEN VAGY MÁS LAKÓPARKBAN?

Segítek Önnek!

Mobil: 30 / 636-1230

ledniczki petraA munkám lényege, hogy olyan megállapodáshoz segítsem az ingatlant venni vagy eladni szándékozókat, amellyel jól járnak és elégedettek lesznek.

Ledniczki Petra vagyok, 2004 óta dolgozom az ingatlanszakmában. Korábban asszisztensként segítettem az ingatlanértékesítési munkát. Mivel megtetszett a szakmának a sokszínűsége, úgy határoztam, hogy magam is belevágok az értékesítésbe.

2007-től foglalkozom ingatlanok értékesítésével. Azóta több, mint 1,2 milliárd forint értékű ingatlant adtam el. Kiemelt területem a  XIII. kerületben, Újlipótvárosban található, újszerű  ingatlanok, ezen belül is a Kleopátra Ház, Cézár Ház, Római Kert lakásai.


Eladóknak

Mivel folyamatos kapcsolatban vagyok azokkal az emberekkel, akik újszerű lakásokat keresnek a fent említett területeken, ezért nem bámészkodókat, lakásnézegetőket, hanem komoly érdeklődőket hozok, akik valóban vásárolnak, ezzel segítem Önt a lakása eladásában.

Többnyire igényes, magas életszínvonalhoz szokott emberek számára ajánlom a XIII. kerület, újlipótvárosi ingatlanokat. Ők azok, akik számára megfelelő ingatlant találhatunk a Kleopátra Ház, Cézár Ház, Római Kert lakásai között. Ők értékelik igazán a modern lakóparkok nyújtotta kényelmet. Ők jellemzően nagyon körültekintőek és alaposan megnézik, mit vesznek. Sokat kérdeznek, és elég egy óvatlan megjegyzés, hogy elmenjenek és soha vissza se jöjjenek.

Nagyon nehéz eladni részükre bármit, mert igényeik igen magasak.

Ennek ellenére azt tapasztaltam, hogyha megfelelő időt szántunk a részletekre és elegendő mennyiségű, korrekt tájékoztatást tudtam nyújtani, illetve a  személyes találkozásaink és megbeszéléseink révén sikerült jobban megismerkednünk, megértettem az elképzeléseket és igényeket; megtaláltuk azt a lakást, amire vágytak, és könnyedén ment minden.


Vevőknek
Folyamatosan figyelem a terület eladó lakásait. Akár van Önnek  konkrét elképzelése, akár nincs, én megtalálom a legmegfelelőbb lakást.

Amióta rendszeresen járom a környéket, értékesítem a házak lakásait és ismerkedem a helyiekkel, nagyon sokat megtudtam a XIII. kerület, Újlipótváros újszerű és új építésű ingatlanjairól, valamint a Kleopátra Ház, Cézár Ház, Római Kert lakásairól. Mivel elég jól ismerem a modern lakóparkokat városszerte, nagyrészükben értékesítettem is lakásokat, így biztosan állíthatom, hogy a Kleopátra Ház és társai azok közé tartoznak, melyek a legmegfelelőbb életszínvonalat nyújthatják az igényes ingatlanvásárlók számára.

Ha szeretné megtudni, hogy hol és milyen módszerrel lehet megtalálni azt a lakást, amely az Ön számára legjobb, hívjon bizalommal!

Most egy ingyenes lakáskeresési konzultációt biztosítok Ön számára. Az ezzel kapcsolatos részletekről és feltételekről az alábbi elérhetőségeim valamelyikén érdeklődhet:


Ledniczki Petra
INGATLANKÖZPONT
Mobil: 30/636-1230
E-mail:
info@ingatlankozpont.net
 


 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2018 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat