Irodánk és munkatársaink / Munkatársaink

KORSZERŰ ÉS JÓ MINŐSÉGŰ LAKÁSOK, AMELYEKBEN KÉNYELMES ÉS JÓ ÉRZÉS LAKNI
Budapesti új lakások
(új építésű és újszerű ingatlanok)

Papp GyöngyiElsősorban épülő és kész lakásokkal foglalkozom, kis és közepes lakásszámú társasházakban.

Leginkább a XIII; XIV; IV; XV. és X. kerület  új lakáspiaca ismert számomra,  de a belső kerületek (VII; VIII. kerület) új lakásait is jól ismerem.

Papp Gyöngyi vagyok, 2001. óta foglalkozom pesti, új építésű lakások értékesítésével. Ez idő alatt  több mint 500 db lakást adtam el, amelyek összértéke meghaladta a 6 Milliárd Ft-ot.

 

Jól ismerem a budapesti új építésű lakáspiacot, illetve az elmúlt 10 évben épült házakat. Nagy részük értékesítésében részt vettem.

Szeretem látni, ahogy egy tervből és egy telekből megvalósul egy komplett társasház. Imádom az építkezéseket. Klassz dolog hétről hétre követni a változásokat, ahogy egy rakás téglából lassan lakás lesz.


ÉPÍTTETŐKRŐL

A legtöbb építtetővel évek óta dolgozom. Olyan emberekkel és cégtulajdonosokkal, akik betartják a vállalt határidőket, és garanciát adnak az általuk épített ingatlanokra. Ismerem a korábbi munkáikat, azok minőségét, tudom, hogy milyen munkastílust képviselnek és a vevőik elégedettségét is felmérem. Csak olyan házakkal foglalkozom, amelyekről tudom, hogy megfelelő minőségben, határidőre (vagy akár előbb) átadásra kerülnek.

Természetesen azt is tudom, hogy kitől nem szabad vásárolni.
A legfontosabb  számomra, hogy minőség és ár-érték szempontjából megfelelő lakásokat ajánlhassak vevőimnek.

Rengeteg adás-vételi egyeztető tárgyaláson vettem rész, ezért elég jól ismerem a tárgyalási szokásokat, így sokat segíthetek abban, hogy a lehető legjobb feltételekkel jöhessen létre az új lakás megvásárlása.


HITELRŐL

Az én szakmámban nagyon nagy jelentősége van a hitelkonstrukciók ismeretének. Ez olyan terület, amiben naprakésznek kell lenni, mert  nagyon sok múlik a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásán. 

Sokszor fordult már elő, hogy szinte lehetetlennek látszó helyzetre is találtunk megoldást. Ha a legkisebb esély is van arra, hogy  ügyfelem hitelhez jusson, akkor megoldom.

Segítek Önnek olyan lakást találni, amilyet szeretne, és amiben jól érzi majd magát!

Papp Gyöngyi
INGATLANKÖZPONT
Mobil: +36306786684
E-mail: info@ingatlankozpont.net


 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ
Ingatlan kereső, eladó lakás Budapest, új építésű lakás Budapest, új építésű lakás, eladó ingatlan Adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

INGATLANKERESŐ

Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat, tekintse meg kínálatunkat.
 

INGATLANKÖZPONT
- eladó lakások Budapesten
- eladó ingatlanok Budapesten
-
új építésű lakások Budapesten
-
új lakások Budapesten
- új építésű lakás
- új építésű ingatlan
-
új lakás
- új ingatlan
- sorház
- építési telek

Tovább »

 

Partnereink
   

© 2017 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat