Irodánk és munkatársaink / Irodánk

A LAKÁSVÁSÁRLÁS FOLYAMATA AZ INGATLANKÖZPONT SEGÍTSÉGÉVEL

Hogyan vegyünk ingatlant?


Miben és hogyan segíti Önt az INGATLANKÖZPONT a lakásvásárlás folyamatában.

Mielőtt lakásvásárlásba fog az ember, érdemes megtudni, hogy mi a lakásvásárlás helyes folyamata és egyáltalán, hogyan vegyünk ingatlant.


BEMUTATÓTERMI KONZULTÁCIÓ

Igényfelmérés

Első és egyik legfontosabb lépés az igények pontos feltérképezése. Ekkor beszéljük meg ügyfeleinkkel, hogy Budapest mely területén, milyen elrendezésű lakás lenne számukra a leginkább megfelelő, hányan költöznének, milyen anyagi feltételekkel rendelkeznek és még sok más fontos kérdést, amely befolyásolhatja a szóba jöhető lakások kiválasztását.


Dokumentáció

Az ingatlanok teljes dokumentációjával rendelkezünk, így bármilyen lényeges kérdést bemutatótermünkben azonnal megválaszolunk.


Pénzügyi lehetőségek

A lakás megvásárlásának konkrét anyagi, pénzügyi lehetőségeit is megvizsgáljuk, hogy ügyfeleink a lehetőségekhez mérten a legelőnyösebb formában jussanak hozzá hitelhez, állami támogatáshoz vagy kedvezményekhez. Munkatársaink segítséget nyújtanak a fizetési konstrukció szempontjából leginkább megfelelő bank kiválasztásában is.


HELYSZÍNI BEMUTATÁS

Az ingatlan, vagy az épülő ház és környékének helyszíni megtekintését is biztosítjuk, ahol további fontos információkat lehet megtudni a társasházról, a kiválasztott lakásról, és annak környezetéről. Új építésű ingatlan esetén, hasznos segítség, hogy az építkezésre való bejutást is leegyeztetjük az építővel, így magát a készülő lakást is megtekinthetik ügyfeleink, ezzel térben is látva annak elrendezését, lehetőségeit.


SEGÍTSÉG AZ INGATLAN MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ
A megvásárolni kívánt ingatlan lefoglalásának és megvásárlásának koordinálása


VÉTELI AJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Vételi ajánlat

Az ingatlan megvásárlásának előkészítéséhez, a vételi ajánlat formai és jogi szempontból is megfelelő elkészítéséhez nyújtunk segítséget. Ez egyaránt biztosítja a vevő és az eladó számára a megfelelő feltételek szerinti megállapodást.

Jóval egyszerűbb és biztonságosabb módon jöhet létre az adásvételi szerződés, ha megfelelően előkészített és koordinált módon és írásos formában is lefektetetten állapodnak meg a felek a későbbi szerződési feltételekről.

 

A LAKÁS ÉPÍTTETŐJÉVEL (BERUHÁZÓVAL) TÖRTÉNŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS SEGÍTÉSE

 

(Új építésű ingatlan vásárlása esetén sem más a lakásvásárlás folyamata, csak bizonyos lépéseket közvetelnül a lakás építtetőjének bevonásával kell megtenni.)

Foglalás

Amennyiben ügyfelünk ténylegesen kiválasztja a neki megfelelő lakást, igényét foglalás/előjegyzés formájában továbbítjuk a beruházó felé, majd segítünk egy egyeztető tárgyalás összehozásában.


Tárgyalások a beruházóval

Az építkezés egyes ütemei adta lehetőségek figyelembevétele mellett, beruházóink nagy része biztosítja ügyfeleinknek, hogy egyedi igényeik alapján alakíttathassák ki lakásukat (pl.: burkolatok, fürdőszoba berendezés megválasztása, kisebb mértékű változtatások a helyiségek alapterületeire vonatkozóan, stb.) Szolgáltatásunk része, hogy segítjük ügyfeleinket a lakás építtetőjével történő együttműködés kialakításában, hogy az esetleges egyedi igényeik teljesülhessenek.


SZERZŐDÉSKÖTÉS

Ügyfeleink adás-vételi szerződéssel kapcsolatos kérdéseit, felvetéseit – ha kell, akár jogi szakértőnk bevonásával – kezeljük, ezért szükségtelen ügyvédet fogadniuk a szerződések értelmezéséhez, megkötéshez. Független tanácsadóként vagyunk jelen az adás-vételi szerződés megkötésekor is, hogy az ottani egyeztetések zökkenőmentesek legyenek, és olyan megállapodás szülessen, amely ügyfelünk biztonságát és elégedettségét szolgálja finanszírozási és jogi szempontból egyaránt.
 

INGATLANKERESŐ
Eladó ingatlan Budapest minden területén!
Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat. Kattintson ide, és adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!
 
A lakásvásárlás folyamata.

Hogyan vegyünk ingatlant? Az INGATLANKÖZPONT segít a lakásvásárlásban.


Kapcsolódó cikkeink

  1. A lakásvásárlás folyamata
 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2019 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat