Ingatlankeresőknek / Hitel

HITELKÉRDÉSEK INGATLANVÁSÁRLÁSKOR

Beleragadunk a sanyarú pénzügyi valóságba, vagy van esély?

Ingatlanhitelek intézése

 

Csak erős idegzetűeknek!

Nem szívesen riogatnánk senkit, de gigászi munka a naprakész informáltságot fenntartani hitelek és támogatások témakörében.

Mivel új ügyfeleink legtöbbje, korábban rengeteg félrevezető információt kapott az ingatlanhitel témában, a félreértések tisztázása végett ezeket a dolgokat alaposan meg kell beszélnünk.

Elöljáróban egy fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni. A bankfiókok hitelügyintézői nem hitel és támogatási szakemberek, hanem a bankfiókok ügyintézői. Ezt jó ha tudja, mielőtt tanácsot kér tőlük.

Szeretnénk, ha Ön is tisztában lenne azzal, hogy mi teljességgel bankfüggetlen és pártatlan nézőpontból, kizárólag a lakásvásárló ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt a hitelkonstrukció kiválasztásánál.

Hitelkérdések: Támogatási rendszer és hitelek álszakértőinek közreműködése… Csak erős idegzetűeknek!!! Erre kap választ a HOGYAN VÁSÁROLJON ÚGY LAKÁST, HOGY LAKVA IS MEGFELELŐNEK TALÁLJA?! című sorozatból. A részletes információért, kérem, kattintson ide!

Sajnos ügyfeleink egy részével közelharcot kell vívnunk, hogy ingatlanvásárláskor, a hitlekérdések kapcsán összegyűlt zűrzavaros elképzeléseikből kirángathassuk őket. Nincs is annál jobb szórakozás, amikor a "hatalmas barátok," "kiváló" bankfiókügyintézők és önzetlen ismerősök által elültetett tévhiteket és furcsa elgondolásokat kell tisztázni. Csak az a baj, hogy ez időigényes játék, és nem mindig nyerünk ebben a küzdelemben, és ezek bizony okozhatják a vásárlás meghiúsulását, vagy a hitelfelvevő anyagi veszteségét is.

Fájdalom, de ingatlanhitelek kérdésében, még mindig sokan hisznek a házi szakértőknek, akik természetesen jó szándékú és abszolút "hozzáértő" tanácsokkal halmoznak el bárkit, akik nyilvánvalóan éppúgy értenek a jogi ügyekhez, az utazáshoz, a politikához, a focihoz mint a hitelkonstrukciókhoz, persze csak addig, amíg nem az ő pénztárcájuk terhére mennek a dolgok.

Természetesen nem arról van szó, hogy egy jó szakembert, akinek a szolgáltatásával elégedettek vagyunk, ne lehetne ajánlani az ismerősöknek. Arról beszélünk, akinek nem ismerjük a szolgáltatásának minőségét.

 


Többszázezer forintos különbségek is lehetnek az egyes hitelkonstrukciók között
Nem mindegy, hogy melyik hitelkonstrukciót választja!

Folyamatosan tanulmányozzuk a témát és konzultálunk szakértőkkel.  Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik évek óta, nap mint nap a banki és hitelkonstrukciókat tanulmányozzák, és ez a munkájuk.

Munkatársaink már jól kiismerik magukat az állami támogatások, kedvezmények és a bankok hitelszolgáltatásainak világában. Számos esetben bizonyult hasznosnak ez a tudás, amikor ügyfeleinknek jól jött az a pénz, amit ennek segítségével kaptak, vagy spóroltak.

A HITEL ROVATUNKAT és ehhez az írásunkhoz kapcsolódó cikkeinket, amelyek lakáshitelek, ingatlanhitelek ügyében jártas hitelszakértőink írják, illetve az ő instrukcióik alapján készítjük el.

Amennyiben lakásvásárlással kapcsolatos pénzügyi kérdésekben naprakész információkat szeretne kapni, javasoljuk, hogy iratkozzon fel a HOGYAN VÁSÁROLJON ÚGY LAKÁST, HOGY LAKVA IS MEGFELELŐNEK TALÁLJA?! című sorozatra, amiben pénzügyi és hitelkérdéseket tárgyalunk részletesen. A részletes információért, kérem, kattintson ide!

INGATLANKERESŐ: Eladó ingatlan, eladó lakások Budapest minden területén!

Itt több ezer eladó lakás van, amiből kedvére válogathat. Kattintson ide, és adja meg a legfontosabb feltételeket, amelyek szerint ingatlant keres!

INGATLANKÖZPONT


Kapcsolódó cikkeink

  1. A lakásvásárlás pénzügyi kérdései
  2. Hitelkérdések ingatlanvásárláskor
 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2019 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat