Ingatlankeresőknek / Mielőtt belevág a vásárlásba

 Hogyan keressünk lakást?

 
HOGYAN VÁSÁROLJON ÚGY LAKÁST, HOGY LAKVA IS
MEGFELELŐNEK TALÁLJA?

Ismerje meg a lakáskeresés, kiválasztás legfontosabb szempontjait!

Az ingatlankeresés nagyon összetett feladat. Elég egy kis bizonytalanság, néhány elnézett adat, egy-két kisebb félreértés és máris kudarcba fulladhat a vállalkozás, búcsút inthet álmai otthonának!

Az elkövetkező időszakban fontos lépéseket kell megtennie ahhoz, hogy a legmegfelelőbb lakást a lehető legjobb áron vásárolhassa meg.

Ehhez egy új nézőpontot szeretnénk önnek adni, egy levélsorozat elküldésével.

Ezekben a levelekben felsoroljuk a legfontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt eladó lakások nézegetésébe vagy lakásvásárlásba kezd.

Hogy elküldhessük ön számára a sorozatot,  töltse ki az alábbi űrlapot!


Név:*
E-mail:*


Jelentkezése az INGATLANKÖZPONT levelezőlistájára szól, ami egy bizalmasan kezelt lista. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki és bármikor leiratkozhat listánkról.

Mielőtt sorra vennénk az eladó lakás keresés legfontosabb lépéseit, tisztáznunk kell egy fontos dolgot, amivel kapcsolatban érdemes átgondolni néhány kérdést.

- Ön ingatlanszakember?

- Ért az ingatlanvásárláshoz?

- Tudja, hogyan kell felkészülni egy lakás megvásárlásra?

- Ismeri a legjobb lakás megkeresésének, és kiválasztásának legfontosabb szempontjait?

- Tudja, hol próbálják átverni amikor eladó lakások közül megpróbálja a legjobbat kiválasztani?

Ha a fenti kérdések közül csak az egyikre nem választ adott, akkor valószínűleg ön most fejjel rohan a falnak!

Ahogy sokan mások, Ön is elindul egy céllal, és végül fogalma sem lesz, hova a csudába tévedt, és merre tovább. Idegen területen kerülhet ilyen helyzetbe, vagy amikor túlzott magabiztossággal vág az ismeretlenbe! Nem kell megtörténnie ennek. Ha eladó lakások nézésébe kezd, inkább időben készüljön fel megfelelően a lakásvásárlásra!

A koppanás és a fejfájás elkerülése végett…

Bemutatjuk önnek az eladó lakások keresésésének és kiválasztásának a helyes módját. Ezzel nem veszít semmit, viszont időt, energiát és pénzt spórol.

A "Hogyan vásároljon úgy lakást, hogy lakva is megfelelőnek találja" című tanulmánysorozatunk végigvezeti a lakáskeresés legfontosabb lépésein és bemutatja azokat részletesen, így nem érheti önt sem váratlan helyzet, sem csalódás.

Az alábbi űrlapon, a neve és e-mail címe megadásával megrendelheti azt a levélsorozatot, amely segít önnek a lakáskeresésben, lakásvásárlásban.

A sorozat révén, lépésről lépésre ismerheti meg a lakásvásárlás buktatóit és a helyes nézőpontot, ami könnyűvé teszi a lakáskeresést és kiválasztást.

Ha fent nem iratkozott fel, akkor jelentkezzen most a sorozatra!


Név:*
E-mail:*


Jelentkezése az INGATLANKÖZPONT levelezőlistájára szól, ami egy bizalmasan kezelt lista. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki és bármikor leiratkozhat listánkról.

 


Kapcsolódó cikkeink

  1. Miért futják a fölösleges köröket a lakásvásárlók
  2. Ingatlanvásárlási megpróbáltatások
  3. Hogyan keressünk lakást?
  4. Eladó lakás keresés, kontra anyagi erőforrások kérdése
 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2019 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat