Ingatlankeresőknek / Pénzügyi kérdések

A lakásvásárlás pénzügyi kérdései Az ingatlanvásárlás keretének kiszámításához nem elég, ha csak az ingatlan árával kalkulálunk. Mindenképpen vannak olyan költségek amikkel a legtöbben nem számolnak, de olyan plusz lehetőségek is léteznek, amelyekkel megtakaríthatunk magunknak némi pénzt.
tovább »

Eladó lakás keresés, kontra anyagi erőforrások kérdése Soha nem úgy kezdődik, hogy a család minden tagja egyszerre ébred rá: „Jézusom, új lakást akarunk!”, és mindenki hirtelen tudja, hogy pontosan hol lesz, milyen lesz és miből lesz pénz a megvásárlásra...
tovább »

Megéri-e ingatlanba fektetni? Az egyik legnagyobb kihívás ingatlan vásárlásakor, hogy olyan ingatlant találjunk, amelynek a jelenlegi piaci környezetben is biztosan növekedni fog az értéke....
tovább »

Mibe érdemes befektetni? Országunkban megszűnt a befektetések biztonsága. Ettől kezdve nem lehetünk biztosak abban, hogy a befektetéseinkkel a jövőben bármikor szabadon rendelkezhetünk.
tovább »


Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2019 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat